همایش سراسری عفونت های بیمارستانی

همایش سراسری عفونت های بیمارستانی در محل آمفی تاتر دانشکده پیرا پزشکی در روز صبح دوشنبه 17/8/89برگزارگردید این همایش به مدت سه روز ادامه دارد

دکتر نوری زاد : باید استانداردهای کنترل عفونتهای بیمارستانی را افزایش دهیم.

عفونت های ادراری ، عفونت محل زخم ، پنومونی و عفونت های خونی به ترتیب بیشترین میزان عفونت های بیمارستانی را در کرمانشاه دارا هستند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه گفت : عفونت های بیمارستانی هزینه های زیادی را تحمیل کرده و مخاطرات جدی را برای بیماران به همراه دارد.

به گزارش نمایندگی خبرگزاری وب دا در استان کرمانشاه  دکتر صمد نوری زاد که در حاشیه همایش کشوری کنترل عفونت های بیمارستانی  سخن می گفت ، با اشاره به  عفونت های ادراری ، عفونت محل زخم ، پنومونی و عفونت های خونی که به ترتیب بیشترین میزان عفونت های بیمارستانی را در کرمانشاه دارا هستند ، افزود : ما باید استانداردهای مبارزه با این عفونت ها را افزایش دهیم.

وی راه اندازی سه بخش ایزوله تنفسی در بیمارستان امام رضا (ع) و شهرستان های پاوه و سرپل ذهاب که گام مهمی در این راستا محسوب می شود از فعالیت مستمر و جدی کمیته های کنترل عفونت در بیمارستانهای استان کرمانشاه خبر داد.